Chloé De Bie

chloe

Chloé is afgestudeerd als sexuologe aan de KU Leuven. Zij volgde dansopleidingen en volgde musicallessen aan de Musicalschool Vlaanderen. Daarnaast is Chloé lid van de musicalopleiding Event-team en volgt ze momenteel notenleer en een zangopleiding bij Helena Maes aan de Academie Gent. Chloé speelde toen ze 10 was in de musical ‘Assepoester’ van studio 100. Daarnaast speelde ze mee in de schooltonelen 'Vr.zkt Mn.' (2010, hoofdrol), 'Jungleboek' (2005, hoofdrol: Mowgli), 'Peace please' (2004, grote bijrol) en in de musicals: ‘Alladin’ als Yasmine (Event-team, 2008) en in de musical ‘Jungle Book’ als gier (Event-team, 2010). Chloë is ook leadzangeres bij de groep ‘The Selected Used Carzz’. Ze verving 2 maal Helena Maes in deMoreese theatershow’ (2010) (olv. Maurice Engelen) en zee is vaste danseres in de kinderdansshow ‘Paté, paté (Event-team) en was vaste danseres voor de Abba Goldshows (Event-team). Bij Dal Segno zingt ze voornamelijk de lead vocal of de backing vocals.

Ilse Schynkel

Ilse is full-time kleuteronderwijzeres in de gemeentelijke basisschool Latem-Deurle. Zij volgde muzieklessen aan de gemeentelijke muziekschool in Sleidinge en volgde nadien een dwarsfluit opleiding aan de muziekacademie te Evergem. Ilse was enkele jaren lid van het muziekensemble Ad Libitum, was van 2003 tot 2006 vaste begeleidster (dwarsfluit) van het kinderkoor Sint-Maarten te Lovendegem. Ook was zij van 1998 - 2006 vaste dirigente en mede-oprichtster van het jongerenkoor 'Virunga' te Sleidinge. Bij Dal Segno zingt ze voornamelijk de lead vocal of de backing vocals.

Tania Van Belle

tania

Tania is full time kleuterleidster aan de Gemeentelijke Basisschool van Belzele. Zij volgde muzieklessen aan de gemeentelijke muziekschool van Sleidinge en aan de muziekacademie van Evergem waar zij dwarsfluit leerde spelen. Ze was lid van het jeugdkoor van Sleidinge, lid van Ad Libitum, het jeugdkoor ‘Frisse Noot’, het jongerenkoor 'Vivace’ en kinderkoor 'De Deurlenaarkes'. Ondertussen werd Tania dirigente van het kinderkoor van Sleidinge. Daarnaast bracht zij samen met Liesbeth Baeten, Han Steyaert en Björn Van de Walle de muzikale box voor peuters en kleuters uit (Pelckmans 2010). Bij Dal Segno speelt zij dwarsfluit en zingt ze voornamelijk de lead vocal of de backing vocals.

Björn Van de Walle

bjorn

Is doctor ingenieur in de toegepaste wetenschappen (burgerlijke (water)bouwkunde) en werkt als projectingenieur bij de afdeling Maritieme Toegang van de Vlaamse Overheid. Hij volgde muziekles aan de gemeentelijke muziekschool van Sleidinge en studeerde muziek aan de vrije muziekschool van Zelzate. Daar leerde hij ook viool, orgel en keyboard spelen. Hij was lid van het schoolkoor van het Don Boscocollege in Zwijnaarde 'De populierenzangers’, het ensemble van het Don Boscocollege in Zwijnaarde, het ensemble Ad Libitum, het kinder- en jongerenkoor in Sleidinge, kinderkoor De Deurlenaarkes, het trio Ex-Aequo en het jongerenkoor ‘Frisse Noot’. Hij is lid van het trio Face2Face en - uiteraard - Dal Segno. De muziek van een drietal cd’s werden door hem ingespeeld. Eind de jaren '90 gaf hij muziekles aan de gemeentelijke muziekschool van Sleidinge.

Hij speelde mee in verschillende theaterstukken van Theater Strobos (Evergem): 'Antigone', 'De paradijsvogels', 'Elektra' en 'De vrek'. Hij speelde in de musical 'Zweven' (Event-Team, 2006) de rol van Bundles en maakte deel uit van het ensemble. In de musical 'Het Oneindige Verhaal' (Event-Team, 2007) speelde hij de rol van Steenvreter. Hij werd ook geselecteerd als figurant in 'Amadeus' (Music Hall - januari, febuari, oktober en november 2006) en 'Kuifje - De Zonnetempel' (Musicaldreams - juli en augustus 2007). In mei 2008 speelde hij mee in het ensemble van de musical 'Alladin' (Event-Team), in mei 2009 in de musical ‘Repelsteeltje’ (Event-Team) (ensemble + rol van pastoor) en in mei 2010 speelde hij de rol van Akela in de musical 'Jungle Book' (Event-team). In het najaar van 2012 acteerde hij nog eens in het toneelstuk 'Nonnen, obstakels, paters, mirakels' van Toneel Vrank en Vroom uit Sint-Martens-Latem.

Hij volgde een cursus 'vormgeving en scenografie' o.l.v. Miguel De Groote en een cursus 'belichting' o.l.v. Johan Vancompernolle. Björn hielp mee aan het ontwerp en uitvoering van het decor van de musical 'Het Oneindige Verhaal' (2007) en ontwierp het decor voor de musicals 'Alladin' (2008), 'Repelsteeltje' (2009) en 'Jungle Book' (2010) van Event-team (www.event-team.be). Voor de musical 'Hans en Grietje' van Event-Team (mei/juni 2011) was hij opnieuw verantwoordelijk voor de scenografie. Björn was verantwoordelijk voor het decor- en lichtontwerp van de schoolmusical 'Het land van niks' op Leiepoort Campus Sint-Theresia (mei 2011), het decorontwerp voor de musical 'Peter Pan' (september 2011) van Koté-koer (www.koté-koer.be) in de Stadsschouwburg van Brugge en het decor- en lichtontwerp voor het theaterstuk 'Het geheugen van water' (november/december 2011) van Toneel Vrank en Vroom (Sint-Martens-Latem), het decorontwerp voor het wagenspel 'Vier kost en inwoon', het decor- en lichtontwerp voor het theaterstuk 'Nonnen, obstakels, paters, mirakels' van Toneel Vrank en Vroom (november/december 2012), het decorontwerp voor de musical 'Wilde zwanen' (WWM! Gent, mei 2013). Voor de musical 'Honk Jr.' (STI, mei 2014) en de theaterstukken ‘De man die op de ladder klom’ (Teejater GeTipt, CC Meulestede, februari 2014), 'Onwijs onderwijs' (Teejater geTipt, CC Meulestede, februari/maart 2015), 'Moeder' (Teejater geTipt, CC Meulestede, februari/maart 2016) en '10 kleine visjes' (Teejater geTipt, CC Meulestede, mei 2016) verzorgde hij eveneens het licht- en decorontwerp. In 2018 tekende hij voor het decor- en lichtontwerp van de musical 'Hairspray' (STI, mei 2018). Björn was bestuurslid (verantwoordelijke decor en techniek) van Toneel Vrank en Vroom uit Sint-Martens-Latem (2011-2013) en bestuurslid (penningmeester en verantwoordelijke decor en techniek) van Teejater geTipt (2013-2016). Björn is sinds 2016 medewerker bij WWM! Gent.

Daarnaast bracht hij samen met Liesbeth Baeten, Tania Van Belle, Ilse Schynkel en Han Steyaert de muzikale box 'Wiedoewap!' voor peuters en kleuters uit (Pelckmans, 2010). Björn zorgde voor de arrangementen. In 2012 kwam het vervolg 'Wiedoewop!' (Uitgeverij Pelckmans) op de markt. In 2016 werd 'Wiedoewaar?' (Uitgeverij Pelckmans/Abimo) uitgebracht. Bij Dal Segno is hij repetitor, zorgt hij voor de meerstemmige partituren en speelt hij piano/synthesizer/keyboard en zingt hij backing vocals.

Björn volgde van 2011 tot 2017 de opleiding tot keukenverantwoordelijke op CVO Spermalie Brugge en is in 2017 gestart met de opleiding 'Brood- en banketbakker' op Syntra West in Brugge. Ook hier kan hij te volle zijn creativiteit kwijt. De combinatie 'theater en gastronomie' werd vorm gegeven d.m.v. enkele succesvolle theaterdiners in 2013 (thema: 'VDAB'), 2014 (thema: 'trouwfeest'), 2015 (thema: 'cruise') en 2017 (thema: 'sprookjesbos' en 'de lotto').

Han Steyaert

han

Is sinds 1996 gegradueerd verpleegkundige in de spoed en intensieve zorgen en geeft les in het secundair onderwijs aan Leiepoort campus Sint-Theresia in Deinze. Hij volgde klarinet en notenleer aan de muziekschool te Sint-Martens-Latem, thans een filiaal van de Muziekacademie van Deinze, en aan de Stedelijke Muziekacademie van Eeklo. In 1996 stichtte hij het kinderkoor 'De Deurlenaarkes', waarvan hij tot eind 2004 voorzitter was. Tevens was hij lid van het jeugdkoor 'Frisse Noot' (Sint-Pieters-Buiten). Van 2005 tot 2011 volgde Han een musicalopleiding bij Event-team. Hij speelde in de musical 'Zweven' (2006) de rol van de butler Drake en maakte deel uit van het ensemble. In de musical 'Het Oneindige Verhaal' (2007) speelde hij de rol van Nachtalf. Hij werd ook geselecteerd voor een rol als figurant in 'Amadeus' (Music Hall - januari, febuari, oktober en november 2006) en 'Kuifje - De Zonnetempel' (Musicaldreams - juli en augustus 2007). In 2008 speelde Han mee in de musical 'Alladin', in 2009 nam hij de rol van Minimum op zich in de musical ‘Repelsteeltje’.

Hij regisseerde reeds vijf musicals: 'Een kerstrapport voor iedereen' in 2000 en 'Spookie' in 2004. In april 2008 ging de musical 'Morgen' in première en nam hij de regie en de productieleiding op zich voor de musical 'Het land van Niks' in mei 2011 (Sint-Theresia Deinze) en de musical 'Honk Jr.' in mei 2014 (Leiepoort, campus STI).

Daarnaast bracht hij samen met Liesbeth Baeten, Tania Van Belle en Björn Van de Walle de muzikale boxen 'Wiedoewap!' (2010) en 'Wiedoewop!' (2012) voor peuters en kleuters uit (Uitgeverij Pelckmans). In het voorjaar van 2016 komt de opvolger 'Wiedoewaar?' op de markt (Uitgeverij Pelckmans/Abimo).

In november/december 2011 was Han te zien in het theaterstuk 'Het geheugen van water' bij Toneel Vrank en Vroom (Sint-Martens-Latem). Hij regisseerde in het najaar van 2012 het theaterstuk 'Nonnen, obstakels, paters en mirakels' (Toneelvereniging V&V, Sint-Martens-Latem). In het voorjaar 2014 regisseerde hij zowel de musical 'Honk Jr.' (Leiepoort, campus Sint-Theresia) als het theaterstuk 'De man die op de ladder klom' (Teejater geTipt). Verder regisseerde hij de theaterstukken 'Onwijs onderwijs' (februari/maart 2015) en '10 kleine visjes' (mei 2015). Ook in 2016 is hij regisseur van dienst bij Teejater geTipt. Han is tevens voorzitter van Teejater geTipt. Af en toe wordt Han gevraagd voor fotoshoots (Bank van Breda, Leroy Merlin,...). In 2013/2014 volgde Han cursussen face- en bodypainting bij Het Perspectief in Gent. Sinds 2013 maakt Han deel uit van de jongerenjury voor de Gulden Spot (Oost-Vlaanderen) van Open Doek vzw.

Bij Dal Segno speelt hij klarinet of zingt hij de lead vocal of backing vocals.